Extol Industrial Fréza ohranovacia jednoručná, 710W, 6-8mm, 10000-30000 ot.,8793302

Popis produktu

Parametre produktu

Výrobca
Značka

Parametre produktu

Výrobca
Značka

Popis produktu

Frézka je určená na frézovanie hrán, profilov, otvorov do dreva s frézami so stopkou 6 a 8 mm.

Silný 710 W motor s nastavením otáčok v rozsahu 10000-30000 minˉ¹ je vybavený elektronickou kontrolou otáčok, ktorá udržuje konštantné otáčky aj pri zaťažení a funkciou "soft start", ktorá zabezpečuje hladký štart bez nárazov.

Pre presnú prácu je zanorovacia základňa vybavená hĺbkovou zarážkou s možnosťou presného posunu po desatinách milimetra.

Pri práci s tvrdým drevom môžete využiť revolverovú zarážku, pomocou ktorej si rozdelíte frézovanú hĺbku do niekoľkých vrstiev a postupne ich budete odoberať.

Technické údaje : príkon 710 W voľnobežné otáčky 13000-33000 minˉ¹ upínacia klieština 6-8 mm vodiaca základňa s bočným vodítkom vodiaca základňa s rukoväťou zanorovacia základňa s dvoma madlami dĺžka prívodného kábla 2,8 m hmotnosť 1,3 kg

Balenie obsahuje tri rôzne základne:

  • zanorovaciu,
  • jednoručnú
  • základňu s rukoväťou.

Balenie kartón

Chýba alebo je nepravdivý niektorý dôležitý parameter? Uvedené informácie sú len orientačné, pred nákupom vo vybranom obchode odporúčame overiť, že predávaný model má kľúčové vlastnosti podľa vašich požiadaviek. Aj keď sa snažíme o maximálnu presnosť informácií, bohužiaľ nemôžeme zaručiť 100% správnosť. Ceny produktov sú vrátane DPH.

Produkt zatiaľ nemá žiadne recenzie.